
Selvom starten af maj ikke har vist sig fra sin bedste side, er jeg glad for hver eneste regndråbe, der falder. Jeg har ikke lyst til at opleve sidste sommers tørke igen! Selvom det skulle blive sol og tørke nu i en længere periode, har planterne i al fald fået en lidt bedre start med forårets regn.
Men vi griller, selvom det regner. Netop denne dag prøvede jeg at lave pizza på grillen. Det blev helt vildt godt, så det vil jeg helt klart gøre igen!


For at lave din egen pizza på grillen skal du bruge en pizzasten af en art. De findes både runde og rektangulære.

Jeg griller med kul og sørgede for, at briketterne lå i en ring langs kanten, og så placerede jeg stenen i midten. Pizzaen bliver bedst, hvis grillen holder en temperatur på cirka 300 grader.
Du kan også sagtens bruge en gasgrill, så skal du bare slukke for den brænder, der er lige under pizzastenen, så du får indirekte varme i grillen.

Det blev et stort hit herhjemme, vi kan godt lide hjemmelavet pizza, og jeg må sige, at den blev en anelse bedre, end når man laver den i ovnen!
Skriv et svar